Image Slide 3
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

 

Meet the Rise With Shine Cast!

Rise With Shine is een Podcast & YouTube Talkshow die gehost wordt door Shine en haar vrienden Lizanne, Dorien en Kelly. Ons doel is om authentieke & ongefilterde gesprekken te hebben. We praten over belangrijke en actuele onderwerpen in onze maatschappij. Ook hoor je de inspirerende verhalen van mensen die werkzaam zijn in verschillende branches. Het doel van de show is om mensen te inspireren, aan te moedigen en te empoweren.

I am Shine. Rise and Shine is the Podcast & Youtube Female Talkshow hosted by me. Rise With Shine

Presentator en Talk Show host Shine

Hallo iedereen! Mijn naam is Shine. Ik ben 28 jaar oud en ik kom uit Rotterdam, maar ik ben van Surinaamse afkomst. We maken de heerlijkste gerechten haha. Ik ben de oprichter & Creatief Directeur van True Identity Projects. True Identity Projects produceert jouw nieuwe favoriete show Rise With Shine 😉
Ik ben ook de main host van de show. Ik hou van kunst en creatief bezig zijn. Ik ben het gelukkigst wanneer ik kan zingen en dansen. Ik heb drie jaar lang in Australië gewoond waar ik ‘Theology & Creative Arts’ heb gestudeerd.
Na mijn studie heb ik dankzij mijn baan als creatief producer gewerkt aan diverse projecten in verschillende landen, zo heb ik meer van de wereld kunnen zien.
Op dit moment ben ik ook werkzaam als HR-manager binnen het bedrijf van mijn moeder. Ik ben begonnen met Rise With Shine omdat ik mensen graag wil inspireren Ik geloof dat we echte en authentieke gesprekken nodig hebben. Binnen zowel de geloofsgemeenschap als daarbuiten. Het is mijn verlangen om een platform te bouwen waar we mensen kunnen empoweren, aanmoedigen en inspireren.

Meet Rise With Shine Co-host Liz!

Hey! Mijn naam is Liz, ik ben 28 jaar oud en ik kom uit Curaçao. Ik woon nu al bijna 10 jaar in Nederland. Ik heb een Passie voor eten. Ja, ik ben een professionele foodie. Vorig jaar richtte ik mijn eerste bedrijf genaamd ‘Renee’s Food Concepts’ op waardoor ik mijn passie voor koken en bakken lekker thuis kan uitoefenen. Daarnaast ben ik ook een culinair fotografe. Tijdens de show wil ik mensen inspireren en empoweren. Ik wil ook een voorbeeld zijn voor mensen die een gezonde levensstijl willen behouden en de beste (fitte) versie van zichzelf willen zijn.

Lizanne appears in the Podcast & Youtube Female Talkshow hosted by Shine. Rise With Shine
Dorien appears in the Podcast & Youtube Female Talkshow hosted by Shine. Rise With Shine

Meet Rise With Shine Co-host Dorien!

Hallo iedereen! Mijn naam is Dorien, maar je mag me ook Do noemen. Ik ben een echtgenote, de moeder van twee knappe jongens, een lolbroek en ik ben een dierenliefhebber. Ik hou ook van lekker eten. Hot wings zijn echt een grote verleiding, maar we volgen voor de rest voornamelijk een plantaardig dieet. Op dit moment wonen we in Amsterdam, waar ik als fotografe werk. Ik wil deel uitmaken van deze show omdat ik geloof dat het tijd is dat we zo’n soort show hebben. Een show waar we we authentieke en open gesprekken hebben. Laten we echt en eerlijk zijn. Dat zal mensen helpen en ik kan niet wachten om daar een bijdrage aan te leveren. Oh ja, en mijn leeftijd? Laten we zeggen dat ik goede genen heb, want van m’n leeftijd zul je schrikken.

Meet Rise With Shine Co-host Kelly!

Hi iedereen! Mijn naam is Kelly en ik ben 31 jaar oud. Mijn achtergrond? Hier gaan we haha. Er zijn drie plekken die ik mijn’ thuis’ noem : Nederland, Bonaire en Columbia. Ik ben een Colombiaanse, maar ik groeide gedeeltelijk op in Bonaire (de Caraïben) en nu woon ik in Nederland. Ik spreek om die reden meerdere talen, maar geen enkele taal spreek ik 100% vloeiend.
Ik werk als marketeer voor een telefoonbedrijf en daarnaast hou ik ervan om te reizen. Ik geniet van de kleinste dingen in het leven en ik ben het gelukkigst wanneer ik me in de natuur bevindt. De eerlijke en ongefilterde gesprekken die we zullen hebben met mensen met verschillende achtergronden en opvoeding zullen zeker interessant zijn, maar zelf wil ik graag mensen inspireren en helpen en ik geloof echt dat we dat kunnen bewerkstelligen.

Kelly appears in the Podcast & Youtube Female Talkshow hosted by Shine. Rise With Shine